06 - 205 572 26
Over
De Vloerenexpert
Wij nemen de zorg uit handen...
Jarenlange expertise
Dé Vloerenexpert

Michel van der Sluijs

Michel van der Sluijs
Eigenaar

Kennis over iedere vloersoort

Ik ben Michel van der Sluijs en heb meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van kurk, pvc-, laminaat–, parket– en houten vloeren. Ik heb ruim 12 jaar een eigen winkel in houten vloeren gehad en 8 jaar voor een groot parketbedrijf als bedrijfsleider gewerkt. Daarnaast heb ik nog 2 jaar als shopmanager van een parketzaak in het hoge segment gewerkt in een landelijk bekende meubelzaak. In al die jaren heb ik vrijwel alle soorten vloeren voorbij zien komen, en daardoor een enorme kennis opgebouwd over het leggen, behandelen, repareren en renoveren van iedere vloersoort.

Onze garanties

100% klanttevredenheid


Wij nemen de zorg uit handen


Uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsvloeren


Klant bepaalt welke vloer wij mogen leggen


Keuze uit meer dan 400 soorten vloeren
Werkwijze van De Vloerenexpert
De Vloerenexpert werkt zelfstandig en professioneel. Wij werken rechtstreeks met de klant, zonder dat u daar als verzekeraar tussen hoeft te zitten. Dat scheelt u tijd en geld.

Na schademelding nemen wij binnen 24 uur contact op met uw klant om een afspraak te maken voor schadetaxatie. Na deze taxatie ontvangt u, als verzekeraar, een nauwkeurig en uitgebreid schaderapport. Daarnaast ontvangt u een marktconforme offerte van wat het schadeherstel gaat kosten.

Na goedkeuring van de offerte worden de werkzaamheden in gang gezet.
Wij plannen rechtstreeks met de klant en coördineren het traject van A tot Z. De Vloerenexpert neemt voor u de zorg uit handen, en zorgt ervoor dat uw klant na het verrichten van de werkzaamheden tevreden is.